JAG VANN – IGEN

..
Merci Beaucoup

It´s a House!

Godmorgon December!

Idag är jag happy för jag har vunnit en Ergorapido dammsugare i en tävling som It´s a House hade. Den blir perfekt att ha ståendes framme i hallen, så att jag kan dammsuga upp allt grus direkt som brukar hamna innanför ytterdörren, när skatterna springer ut och in. (Ni som följer min blogg vet ju att jag haft en otrolig tur den senaste månaden i tävlingar, 3 av de 4 jag varit med i har jag vunnit. Lucky me hihi)

Klicka gärna in dig på bloggen It´s a House och se familjens fantastiska make over på ett gammalt hyreshus. Se bara deras kök ovan, fantastiskt tjusigt!

Nu ska jag ringa och se om Beas tapeter äntligen har kommit och efter det försöka hitta en barnfrack till Trulle för han ska nämligen vara pingvin(!) på en dansuppvisning…

Ha en härlig 1:a december!

.

Rekommenderade inlägg