FARMERGIRL

Undersköna Helena Christensen, den absolut bästa modellen Odd Molly kunde finna. Jag köper reklamen helt och hållet! Även denna bild, som kom ut på nåtet för några månader sen, påverkade mig till att sukta efter denna klänning- så ljuvlig tänkte jag!

Här är då jag, idag, i Helenas fina klänning. Inga jämförelser med henne alls i övrigt kan jag lova  men klänningen jag fick i julklapp känns liksom… Bellman på mig! Som om jag skulle servera öl på ett hak på söder för några hundra år sen!!! Är denna klänningen en hit eller sh-t? Eller är det kanske mig det är fel på som associerar till antika servitriser, Flickorna Ingalls och Rednex. Hmmm, svårt…
 Jag har ju bett om era åsikter tidigare, angående ett klänningsköp och nu gör jag det igen. Jag behöver verkligen ert smakråd! Ska jag behålla denna klänning? 

Rekommenderade inlägg