TRULLES RUM

.

Välkommen in till Trulle!

Hej iskalla Tisdag!
Oj vad tiden går fort, tänk att om ett par dagar är det faktiskt 2010!!! Galet om ni frågar mig….

Mina stora skatter är hos sin pappa denna vecka (saaaknar dem massor) så jag passar på att städa bort lite juldamm när Bea sover. Trulles rum var belamrat av julklappar och kartonger men nu är det minsann städat tills han kommer tillbaka!

Nu är spotsen på plats i sovalkoven…
…och en tv har kommit upp!
En jordglob står inne i sovalkoven och lyser mysigt på kvällarna
Ett gammalt drängskåp har fått svart högblank färg, och ett modernt handtag i stål och fungerar nu som garderob.
Syns det att killen i det här rummet gillar Star Warsprylar??? Klocka ovanför spegeln har 3 tidszoner, bla Thailands. H:s sida av familjen har nämligen hus i Thailand, så det är bra att veta vad klockan är även där..
Flätad Korg på hyllan från Bolagret och skrivbord + lampa från Ikea.

Vill tacka alla er snälla för hjälpen med både ris och ros angående klänningen i förra inlägget! Jag håller nog med er som skrev att man ska gå på sin första känsla, så klänningen blir nog ingen ”keeper” tyvärr…

Ha en bra dag alla – trots kylan! Brrrr…

.

Rekommenderade inlägg