VÄLKOMMEN 2010

.

År 2009 är slut!!!
Ovan syns det allra bästa med det gågna om ni frågar mig mig 🙂 Min egna lilla goaste tokigaste Beabus som föddes en iskall dag i februari 2009. Tack fina skatten för att du blev min! 🙂 Sen började jag ju med denna blogg detta år och tack vare det har jag nu fått flera superinspirerande bloggvänner och det har varit så kul att möta er alla här i cyberspace. Tack för att ni finns och för att ni gör mig glad!

Nu blickar vi framåt och hoppas på ett riktigt Fab 2010! Tror att det kommer bli kanon – jag ska ju få gifta mig med H detta år :)!!

Jag önskar er alla  ett riktigt Gott Nytt År!!!
Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten
mot rymdens norrskenssky och markens snö;
det gamla året lägger sig att dö…
Ring själaringning över land och vatten!
Del av Nyårsklockan av Alfred Tennyson

Nyårslöftet! Bild från Harpers Bazaar som även har en användbar ”Party Survival Guide”. Check it out här!

Rekommenderade inlägg