NYA UNDER

.

Vacker nyårsdukning från Expressens Leva & Bo.
Godkväll!

Kvällen före nyårsafton och jag har precis satt mig ner i soffan med en stor kopp thé. Vi ska ha gäster imorgon och idag har jag varit och köpt en massa godsaker till dess! Det blir kalvfilé till huvudrätt (Är det någon som har ett bra recept på en väl beprövad sky/sås till just kalv??? Om du vill vara snäll och dela med dig av det i såna fall så blir jag jätteglad!!!) och en klassisk Skagentoast med Kalixrom till förrätt.
Imorgon ska det även drickas gott och denna Champagne har jag blivit lovad:) Ingen Bubbel – ingen riktig nyårsfest!!! (Förra året fick jag ingen champagne – jag var nämligen höggravid med lilla BabyB!)
Härlig bild med glammig modell i snygga underkläder. Lånad av Tara.
Idag har jag också varit och köpt nya ”under”. Tycker nog att det var bra mycket roligare att handla sådana innan mina 3 skatter gjorde sitt…;) Sådana inköp är inte något jag brukar prioritera men nu är garderoben liiite ”hottare” iallafall!
Nu ska det bara slappas och mysas framför tv:n. Sååå skönt. 
Vi ses!
ps: Jag har fått flera frågor och nu har jag lite dåligt samvete att jag inte svarat alla – Lovar att svara på alla era frågor snart!!! Kram

Rekommenderade inlägg