SAVE THE DATE

.

”Save the Date kort” till våra nära & kära!
 (Kortet kommer från papeteriestore.com.)
God kväll!
Idag har vi varit på badhuset och Bea har badat i simbassäng för första gången! Kan säga att hon tyckte det var hur mysigt som helst. Log och skrattade nästan hela tiden. Fötstår inte varför jag väntat så länge med att ta dit henne, men tiden går så otroligt fort!!! Är iofs. personligen inte så förtjust i badhus. Gillar inte allt hår på golvet, klorlukten, spruckna hälar och konstigheter som flyter runt i vattnet. Brrrr. Dessutom är det alltid så kallt i vattnet!
 Hoppas verkligen att Trulle njuter sin födelsedag riktigt ordentligt i London idag! Bamsekramar till dig från oss hjärtat – Älskar dig!!!
Nu ska jag här göra pepparbiff med klyftpotatis och whiskeysås till oss, sen blir det Robinsonfinal!
Kram!

Rekommenderade inlägg