TUFF SESSA

.

Flisan tidigare idag med dockvagnen. Kofta Ralph Lauren, kjol och tights Rabalder.

Hej Söndag!
Idag har vi varit på stan för att hitta fina festklänningar till Flisan och Bea, men det fanns inga sådana n å g o n s t a n s. Bara tuffa dagiskläder men inget riktigt gulligt. Jag vill ha Benetton, Jacadi, Petit Patapon, Zara eller liknande i Småstaden! Jag vill kunna hitta SÖTA flickkläder…
Det får bli att surfa runt bland några favvosidor när det gäller netbutiker för barn istället.
Så ska det se ut! Tokfina klänningar till stor och liten tjej i härlig flanell, just nu med 50% rabatt dessutom. Från en av mina favoritbutiker, underbara Petit Patapon. 
Nu ska jag slå mig ner vid köksbordet och läsa senaste Elle Mat & Vin. Tycker att den tidningen är så otroligt snygg och inspirerande! Allt ser så himla gott och läckert ut. Vilka fantastiskt duktiga stylister och fotografer det finns….
Härligt reportage att inspireras av inför Alla hjärtans dag…
Bea bjuder på kvällens min! Hon ser ju helt vansinnig ut eller hur?! Fast hon är jätteglad just nu och låtsas att ankan hon håller i är en telefon tror jag. Ajjå (Hallå) säger hon hela tiden:)Hennes Tunika, som är riktigt Odd Mollyinspirerad(se bara den typiska lilla lappen:)kommer från Lindex.
Hoppas ni får en riktig mysig Söndagskväll!
Vi ses!!!
.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…