TUFF SESSA

.

Flisan tidigare idag med dockvagnen. Kofta Ralph Lauren, kjol och tights Rabalder.

Hej Söndag!
Idag har vi varit på stan för att hitta fina festklänningar till Flisan och Bea, men det fanns inga sådana n å g o n s t a n s. Bara tuffa dagiskläder men inget riktigt gulligt. Jag vill ha Benetton, Jacadi, Petit Patapon, Zara eller liknande i Småstaden! Jag vill kunna hitta SÖTA flickkläder…
Det får bli att surfa runt bland några favvosidor när det gäller netbutiker för barn istället.
Så ska det se ut! Tokfina klänningar till stor och liten tjej i härlig flanell, just nu med 50% rabatt dessutom. Från en av mina favoritbutiker, underbara Petit Patapon. 
Nu ska jag slå mig ner vid köksbordet och läsa senaste Elle Mat & Vin. Tycker att den tidningen är så otroligt snygg och inspirerande! Allt ser så himla gott och läckert ut. Vilka fantastiskt duktiga stylister och fotografer det finns….
Härligt reportage att inspireras av inför Alla hjärtans dag…
Bea bjuder på kvällens min! Hon ser ju helt vansinnig ut eller hur?! Fast hon är jätteglad just nu och låtsas att ankan hon håller i är en telefon tror jag. Ajjå (Hallå) säger hon hela tiden:)Hennes Tunika, som är riktigt Odd Mollyinspirerad(se bara den typiska lilla lappen:)kommer från Lindex.
Hoppas ni får en riktig mysig Söndagskväll!
Vi ses!!!
.

Rekommenderade inlägg