SOLIG SÖNDAG

.

Liten PyjamasBabyB  kravlade upp på soffbordet i morse och försökte använda fjärrkontrollen! Gick inte så bra tyvärr. Bea är i en ålder just nu när hon vill göra mycket som hon inte klarar av än! Så det är full rulle här hemma just nu kan jag lova:)
Hej Söndag!

Gårdagen i Stockholm var jättetrevlig. Vi fick en hel del inspiration och nya ideér angående bröllopet, så det var en riktig lyckad liten tripp! Var in en snabbis på Odd Mollybutiken men tyvärr var det som en del berättat väldigt urplockat i rean och nästan inga vårnyheter hade kommit in än, så jag gick därifrån helt utan några inköp.

Ha,ha här står en småstressad jag med en TRASIG tunika. Såg inte det när jag fotade gårdagens. Upptäckte faktiskt inte förrän i bilen att jag visade liiite mer än som var meningen:) Snodden som håller ihop blusen hade helt enkelt lossnat! Det fick bli att svänga in på en mack och fixa säkerhetsnålar…

Efter bröllopsfix var vi och åt godaste fisksoppan på Östermalmshallen innan vi for hem till våra vänner för ännu mera fantastiskt god mat! (Tack så jättemycket för igår A&Å&R!!!) Sen, seeent,  var det dags för att fara hem till Småstaden med en övertrött liten Beabus som inte somnade förrän 23.30 i bilen igår kväll. Helt otroligt att hon orkade vara vaken så  länge!!!

Nu ska vi gå ut i solskenet på promenad!
Ha en härlig Söndag!
.

Rekommenderade inlägg