LE SOLEIL

.

Flisan i full fart igår!

Halloj soliga torsdag!

Tusen Tack alla söta för hårtips! Jag är lyckligt lottad som har så snälla besökare som delar med sig så generöst av sina erferenheter och tips. Här lärt mig att; Blondette heter färgen, hade jag ingen aning om. Flera bra trevliga tips om salonger har jag fått och det var super med netadresser till  kändisarbilder med snygga hår! Nu har jag något att visa upp för frissan!!!

Nu på morgonen: Åh, vad jag älskar när solen skiner in genom gamla spröjsade fönster! 

Igår:  Flisan hade sin rara kompis över och de önskade bla en hemmagjord sockerkaka till mellis och det fick de! (Snäll mamma va;) Här sitter de och mumsar varm oboy och kaka efter en egenkoreograferad ”let´s danceuppvisning”!
Nu ska Bea och jag ta en långpromenad nere vid sjön i det vackra vädret – Vi ses!

.

Rekommenderade inlägg