I HAVE A DREAM

.

Welcome to my little home…
Tjingeling!
Ibland så har nog de flesta drömmar och fantasier om hur ett annorlunda liv på en annan plats eller i ett annat land skulle vara…
Jag har alltid varit svag för England och har ofta fantiserat om att jag skulle ta med mig flyttlasset och bosätta mig där.  Bo i ett litet sött cottagehouse i en typisk idyllisk engelsk by med stenbroar och bara en liten pub på huvudgatan ”där alla är”. Byn skulle ligga i en grönskande dal på lagom långt bilavstånd utanför London. Jag skulle köra en charmigt sliten grön Range Rover med en söt dregglande labrador  i baksätet, bära vaxjacka och vara ”typ veterinär”.
Nu har dessa fantasier ändrats lite med åren. Jag har ju numera 3 skatter och vill hellre bo i centrala London i mina drömmar. Skatterna skulle gå i en finfin skola och bära söta likadana skoluniformer. Vara tvåspråkiga och jättejätteartiga och säga ”yes please” och ”pardon me” mest hela tiden!:)
Jag själv är numera framgångsrik stylist, journalist + fotograf och bor i Notting Hill i ett superläckert Town House! Detta skulle se ut precis som på följande  bilder!
Nämen välkommen till oss dear! Kommer ni och hälsar på här i London!? Här har ni vår sobra entré…
vardagsrumsbordet står en liten blomma som vår suveräna blomarrangör från den lovely blomsterhandeln kommit med. Han kommer och byter ut alla orkideér så fort de börjar se lite trötta ut. Soo convenient!!!
Slå dig ner Honey H i vår Eilersen så  trippar jag iväg och blandar en liten ”Drya” åt dig . This is our loovely livingroom!
Skatten Trulle kommer snart hem och spelar ett väl inövat stycke Chopin på vår flygel, innan han börjar med latinläxan…

Här i kontoret brukar jag sitta och skriva små krönikor och redigera bilder till Living Etc bla!

”The kitchen” där hushållerskan ”Martha” brukar fixa måltider i sann Nigellaanda. Jag själv lagar också gärna något ibland av alla de härliga råvaraorna jag hittar på det mysiga torget precis runt hörnet. (Skatterna älskar numera alla grönsaker som finns i hela världen.)

Nej, det hänger inte Odd Molly tunikor i detta dressingroom! No, no, no – Oscar de la Renta, Hermés och Diorklänningar är nya favvisar!
Matsalen där vi i familjen  sitter ner i total harmoni och ingen skatt kladdar med maten eller tycker någonsin att den smakar konstigt…
Till sist en liten peak från sovrummet som har en vit, härlig, ett par centimeter tjock heltäckningsmatta som alltid är flawless! (Thank you Martha)
Japp det var det. Tillbaka till verkligheten.  Huset tillhör familjen Van Roost och ligger i Holland Park, London. Alla bilderna, som satte tokfart på mina fantasier, kommer från Bo Bedre.  
Nu ska jag ta Bea i vagnen och försöka ta mig genom snömodden till affären för lite blöjköp!
Ha en härlig dag!!!
Psst, Jag skulle självklart aldrig i hela universum vilja på riktigt att mina skatter var på något annat sätt än just de små busiga underbara gryn de är!:)
.

Rekommenderade inlägg