LEXINGTON & FACE STOCKHOLM

Ljuvlig bild från Lexingtons  webshop! Vad härligt att de har en model som ser ”nyvaken” ut och som är helt osminkad och faktiskt i ”mammaålder”!:) 
(Det med stjärnor på kan du beställa)
Välkommen Mars!
Nu är vårmånaden Mars här och vad ser jag genom köksfönstret? Jo det faller snö! Det kommer ännu mera snö!!! Snälla vår kom till oss! När Flisan föddes, den 16 mars 2004, var det faktiskt 15 grader när vi åkte hem från BB. Det var en ljummen, solig, alldeles alldeles underbar dag!:)
Hittade till Lexingtons webshop nu på morgonen och där fanns det en hel del fint, tex denna kartkudde som skulle passa fint i ett pojkrum! Sidan har både mode och inrednig. Personligen gillar jag bäst de pudriga och lite smutsiga pastellerna de har i sitt sortiment, de textilier som är utan stjärnor och amerikanska flagganfärgerna.
sött till en liten sessa…
.
Härlig fräsch somrig bild från Lexington!
Sommarmode från Lexington. Det som det är små stjärnor på kan du klicka hem här!
I senaste Sköna Hem är Martina Arfwidson, som driver kosmetikföretaget Face Stockholm, underbara lantliga hem i Husondalen Usa med. Känner så väl igen miljöerna från hennes hus från Lexingtons snygga reklambilder! Visade sig mycket riktigt vara så att Martinas mamma och grundaren av företaget FACE, Gun Nowak och  Lexigtons grundare Kristina Lindhe är väninnor. Företagen samarbetar alltså:) Fantastiskt duktiga framgångsrika svenskor med mycket god smak mao!

Fräscht charmigt lantkök. Om jag hade ett gammalt sommarhus vid havet så hade köket gärna fått se ut så här!

Vilka maffiga speglar! Vackra vitmålade golv överallt…
”Lexington teamet” har varit i farten i parets helt underbara sovrum.
Grafiska tavlor i det vackra och avskalade trapphuset. Fotona kommer inte från Sköna Hem utan från: Lexington & Martha Stewart.
Denna vecka har skatterna sportlov! Vi ska inte åka nånstans, då H jobbar, men vi ska försöka utnyttja all denna jobbiga snö till något positivt! Fram med bobarna ungar, backen here we come!!!
Ha en riktigt bra dag!

(och kör försiktigt om ni ska ut i trafiken – det är jättehalt!)

Rekommenderade inlägg