PIGGELIN

.

Beabus – Pigg som en liten mört idag!
Hallå!
Sjukstuga är det fortfarande här hemma – såå trist! Nu är stackars H sjuk också. Trulle och Flisan, som är friska, kan ju leka ute men lilla Beabus är ju tvungen att bara vara inne med oss stackarn. Piggare är någonsin busar hon runt och undersöker precis allt!!!
Fart och fläkt hela tiden – Här bankas det med full kraft på klossarna!
Syns det att min lilla älskade skatt är lite full i sjutton?:) Tror det va..
  Beas dagens: body från Lindex och jeans från Mexx.

Bea botaniserar bland sina nallar.
Nu ska jag, trots mitt ynkliga tillstånd, laga en sen lunch. Vad det blir? Porterstek med gräddsås och potatisgratäng! (Trodde nog jag skulle vara liite piggare när jag bestämde vad skulle bli för mat idag…)
Hoppas din Lördag är mycket kryare än vår!!!
Kram!

Rekommenderade inlägg