BRÖLLOPSFORM

.

Mitt nya ”survivorkit”! Nu ska håret förhoppningsvis bli mycket friskare…
God eftermiddag!
Idag har jag varit hos en ny frissa här i Småstaden! Så skönt att bli lite bortskämd och hon var  riktigt duktig på att färga slingor. Ni som följer House of Philia vet att jag funderade på att ”go dark” men jag fegade faktiskt ur. (Så jag ser fortfarande  precis likadan ut i håret som tidigare!:)

  När jag var hos frisören passade jag på att unna mig lite nya och härligt doftande produkter från Tigi. Nu ska jag verkligen ta hand om mitt hår framöver! Har varit riktigt slarvig med det känner jag (lätt att man inte proriterar sånt med en bebbe i huset om man säger så. Nån som känner igen sig??:) Bröllopsdatumet närmar sig med stormsteg och då vill man ju vara i hyfsat bra form i alla fall!

Sen blev det även lite nya hudvårdsprodukter shoppat idag. Ska man komma i ”bröllopsform” så krävs det en hel del jobb!:) Dermalogicas produkter är en stadig favorit, passar min hud bäst. Md formulations rengöring rekomenderar jag verkligen, den är så otroligt skön att använda.
”Glad, ompysslad, nyfrissad mamma & BabyB!”
(Nepp, ingen större skillnad på håret här inte, som ni ser:) Bea är så söt, när jag sa titta och pekade på kameran gjorde hon precis likadant!
Nu ska det lagas mat. Det blir husman ikväll – Lövbiff, pressad potatis och till det rå äggula + pepparrot. Yummie.
Vi ses imorgon!
.

Rekommenderade inlägg