TINE K & P GOES WHITE

Köpte Elle Decoration här om dan och där var Tine K:s fantastiska hus med! Har boken Nordliv och i den ser vardagsrummet liite annorlunda ut…
God förmiddag!

Hoppas ni mår bra vänner!!! Här i Småstaden strålar solen och idag kommer min älskade skatter hem igen från pappa! (Älskar tisdagar, bytesdagar, när de åter är “bara mina” igen. Alla ni som är frånskilda  vet vad jag pratar om!)

I senaste Elle decoration är Tine K:s mycket inspirerande hus med i ett finfint reportage. Tine har nu övergett det svarta och gått över till en mycket ljusare palett med vita golv och bruna accenter. Så fint!

Vita golv är vackrast, väldigt väldigt känsliga, men absolut tjusigast! (Vi har ju det på hela övervåningen så jag vet hur det är med städningen…)

Underbart är bara förnamnet…

Skillnaden blir ganska stor när man går från svart till vitt!!! Tine K:s kök är fortfarande det finaste jag sett.

Före vitt!

Läderhandtagen hon har på lådorna är verkligen pricken över i:et på dessa, faktiskt ganska enkla, skåp.

Me like!
2007 bodde jag och skatterna ett kort tag i en nybyggd lägenhet som jag hade ritat själv. Detta skulle bli min “singellägenhet” men så träffade jag H och ja, det blev bara 7 månaders boende i denna! (Den var bara en 3:a på 90 kvm)
Min dåvarande matplats!
Hur som helst förstår jag Tine. Jag hade också mörka golv i lägenheten. Det är snyggt men riktigt riktigt svårt att hålla fint. Allt syns nämligen och dessa mörka golv får vita att framstå som en “barnlek”. Aldrig mer “mörkt” mao!!
Vardagsrummet 2007.
Nu väntar tvättstugan, nädvändigt men ack så trist;). Sen – ut i solskenet!
Vi ses!

Rekommenderade inlägg