ÄNNU ETT UNDERBART DANSKT HEM!

.
.

.Ä l s k a r såna här typiska urtjusiga danska Patriciervillor! Som helt underbara ”tårtor” är de! Kolla bara sovrummet med alla vackra spegeldörrarna och det rundade fönsterpartiet. Ställer dansken då en massa blommor och hänger gardiner i de fina fönstrerna? Svar: ikke!:)
Hej Onsdag!
Liten Bea är ännu prickigare idag! Hon ser inte klok ut stackars liten, som en liten prickig jättesmal korv:( Verkar dock inte ha några direkta besvär av kopporna än, som tur är…

 Så det blir alltså ännu en innedag och när skruttan nu sover eftermiddag så passar jag på att spana in div. inspirerande interiörbilder på nätet, som dessa från Bo Bedre!

Här är fina danska familjen som bor i det finfina huset!
(Vem det är som är optiker i familjen kan man ju faktiskt se;)

Ett helt enkelt lovely kök finns i hemmet! Så enkelt, så danskt! Riktig Pizzaugn har de också lyllossarna, så otroligt finurligt!

Snyggt, snyggt, snyggt med jalusier.

Japp, ett helt underbart kök är det. Det är ju så snyggt när gammalt och nytt möter varann på rätt sätt. Se bara det fina gamla vitmålade vitrinskåpet, brevid den tuffa anslagstavlan, bakom den moderna köksön… 

Rutigt hallgolv, ännu mer fint…
Hur gör de, våra grannar i söder, för att få det så ”rätt”?
Här står en helt vanlig ordinär Ikea hörnsoffa med ett ganska tråkigt soffbord i lyxvillan. Ingen matta, inga gardiner, inga blommor.. Bara en jättejättestor lampa i taket och simsalabim – typisk ”Danish homestyle”!
(Sen bidrar ju så klart de enorma spröjsade fönstrerna, den höga takhöjden, de breda listerna och det snygga plankgolvet…)
.
Rent, snyggt och enkelt badevarelse! Foton: Bo Bedre
Och här är dagens ”nyduschadehemmamedsjuktbarnjag” i skönaste ”favvohemmatunikan” från OM!:)
Nu är jag hungrig som en varg känner jag! Kör just nu GI metoden på vardagarna, så det får bli omelett med skinka och sallad till lunch. Gott:)
Ha en riktigt bra dag!
.

Rekommenderade inlägg