I BEHOV AV UPPIGGANDE

..
.

Gårdagens Flisan i Popklänning och tights.
Hon fick ett litet frisörset när hon hade kalas, som hon tycker är jättekul!  Ett litet bälte med sax etc + långa flätor. Flisan tycker hon är jättecool och kallar sig ”Frisören Linnéa”(om det är nån som vill komma och bli frissad?;)
Godmorgon på er!
Jobbig, jobbig natt för liten stackars liten BabyB har det varit (även för en orolig mamma).Vi somnade inte förrän Kl 3:30 och då var skatten helt slut efter att haft såna besvär med alla vattkopporna…Dumma jobbiga prickar!
Så det är en riktigt trött bloggerska som tittar in och önskar er alla en fin dag! Ska ju tydligen bli vår nu äntligen? 15 grader i söder hörde jag nyhetsmorgon, låter helt underbart!!

Min äldsta tjej är som vanligt hur pigg som helst!:)

( Lampan på månbordet kommer från Mio och heter Hampton)
.
Nedan så syns en härlig strandbild som faktiskt piggar upp mig!.

.

Jag var inne på Laila Bagges blogg och såg att hon och nyblivna maken Niklas Wahlgren är på Aruba just nu och njuter sin Honeymoon. Visst ser det mysigt ut där de sitter på hotellets strand och äter romantisk middag tillsammans? Det bästa av allt – vi ska dit om ett par månader! (De bor på tydligen på samma hotel som vi ska bo, på vår kommade smekmånad. Längtar🙂
Nu -en balja kaffe!
Vi ses senare!
.

Rekommenderade inlägg