PERSONLIG TRÄNARE SÖKES

..

Trebarnsmamma som vill bli mer tränad nu!

Tjingeling!

Utvilad mamma är jag idag! Bea fick Tavegyl igår mot klådan och lillan sov heela natten inatt. Superbra medicin.
Igår var jag ju ute och sprang, vilket var hur skönt som helst. Fixade faktiskt ett gymkort för ett par månader sen, men ärligt talat så har jag inte varit där särskilt flitigt…
Så blir det ofta med gymmet för mig tyvärr. Tar liksom emot att passa tider för olika pass och fixa med barnvakt. De har barnpassning på själva gymmet iofs men där tar det också emot! Lämna Bea till en helt främmande person… jag vet inte jag. Fast hon inte är längre bort det än i rummet brevid gymsalen, så känns det  lite konstigt.

The dreambody! Vilken Pingla hon är Jennifer Aniston.  Här är hon på premiären för nya filmen The Bounty Hunter i förra veckan. Outfiten hon bar är bland de snyggaste jag sett. Håret, klänningen från Donna Karan, armabanden, ja allt är verkligen helt perfekt!
Löpning  kör jag dock flera ggr i veckan. Så skönt och enkelt!
På med löparskorna bara och sen sticka ut och springa när H har kommit hem. Så kondisen är faktiskt okej men som sagt mer muskler önskas!
Hur gör ni med träningen? Vad kör ni för typ av pass etc? Jag behöver nog egentligen en PT som kom och tog med mig gymmet och gav mig instruktioner hela tiden. Någon som anmäler sig?;)

Rekommenderade inlägg