SOMMARTIDER HEJ HEJ

.

Påskfeeling på vardagsrumsbordet! Ägget från Åhlens ska snart fyllas med härligt goda chokladpraliner…
Hej Sommartider!
Har ni ställt om klockan??? Det har jag och som alltid ställt den tio minuter före, så att jag ska hinna mina ”to dos” i tid. (Är  en obotlig ”tidsdysletiker” och vi har ju så svårt att passa tider..)
.
Hur som helst, nu vänder det! Kvällarna blir ljusare och våren är på väg, underbart!!! (Tänk att man blir så GLAD varje år vid den här tidpunkten:)

.Det är vår – in med lite glada färger! Vårt stora påskris blev härligt knallturkost i år med ägg från Åhlens, som Flisan och jag köpte på stan igår.

Pricken! (som är det vi för tillfället kallar lilla vattkoppsprickiga BabyB) Bea mår dock mycket bättre nu och är snart tillbaka i samma gammla härliga tokbusiga form.
.
Tack så otroligt mycket för er träningspeppning och tips! Preciis vad jag behövde:)
Jag blir såå glad över alla hälsningar som ni finingar lämnar.
Återigen – tusen tack!!!
.
Ha en skön söndag!

Psst, Har fått några frågor angående ljusslingan i sovrummet. Den är j riktigt fin för det finns både lampknapp +lamporna går att byta om de går sönder. Det är samma sort på den som den som hänger nere i hallen, men jag vet tyvärr inte vad märket heter. Köpte dem för flera år sen i en numera nerlagd butik i Småstaden. Om det är någon som vet vad de heter så lämna gärna en kommentar!!

Rekommenderade inlägg