TACK SNÄLLA “PAPSEN”

..
,

Ett tips om du som jag gillar lite “varma dofter” – parfymen Ambrée från PRADA!
Igår kom min lilla pappa förbi med en lite “godsaker” han köpt till mig i Paris. Bla annat “några flaskor bubbel” och den underbara “nya” parfymen Ambrée från Prada(kom i höstas). Den doftar helt himmelskt gott kan jag berätta! Tidigare har jag haft Amber från Prada (varför döper de dem till så lika namn?) men denna är nog strået vassare tycker jag:)
När jag var yngre och bodde hemma så köpte min pappa ofta nya parfymer till mig. (Han var egenföretagare och reste jättemycket i jobbet, så det var alltid så spännande att se vad som följde med hem i “flygpåsarna”:) Jag minns att hela mitt sminkbord var fullt av olika ljuvliga dofter!

Snygg PRADA reklam!
(Pappa, du är en av de snällaste och mest omtänksamma pappor som finns och jag och barnen älskar dig och mamma!)
TACK för att ni finns!

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…