TACK SNÄLLA ”PAPSEN”

..
,

Ett tips om du som jag gillar lite ”varma dofter” – parfymen Ambrée från PRADA!
Igår kom min lilla pappa förbi med en lite ”godsaker” han köpt till mig i Paris. Bla annat ”några flaskor bubbel” och den underbara ”nya” parfymen Ambrée från Prada(kom i höstas). Den doftar helt himmelskt gott kan jag berätta! Tidigare har jag haft Amber från Prada (varför döper de dem till så lika namn?) men denna är nog strået vassare tycker jag:)
När jag var yngre och bodde hemma så köpte min pappa ofta nya parfymer till mig. (Han var egenföretagare och reste jättemycket i jobbet, så det var alltid så spännande att se vad som följde med hem i ”flygpåsarna”:) Jag minns att hela mitt sminkbord var fullt av olika ljuvliga dofter!

Snygg PRADA reklam!
(Pappa, du är en av de snällaste och mest omtänksamma pappor som finns och jag och barnen älskar dig och mamma!)
TACK för att ni finns!

Rekommenderade inlägg