HERE WE GO!

..

.

Drömstolarna…

Halloj!

Tack alla för söta kommentarer och svar på några av era frågor kommer här!
(”Del två” kör jag imorgon)

Angående inredning:

Vårat kök kommer från Kvänum.

Insekts och fjärilstavlorna som sitter i vardagsrummet kommer från Hagedornhagen.

Vår kökslampa kommer från Ikea och lampan över soffbordet från Mio.

Halllampan har jag fått av mamma och pappa (har två den andra sitter i Beas rum) De är flera år gamla och jag vet tyvärr inte var de är köpta.

Den stora Marockanska lyktan i plåt är köpt på Åsby Hem & Trädgård.

Angående påskpynt så visst kör jag med gult!:) Ingen favvisfärg i vanliga fall men man blir glad av den och det enklaste bästa påskpyntet är ju faktiskt gula vårblommor. Annat påskpynt här hemma är  påskriset, blommande lökar, fjädrar ute i busken vid entrén, Mailegkaniner,  hönor och målade ägg.

Vi har målat våra golv med Alcros nya vattenbaserade golvfärg och den är jättebra men det går åt måånga strykningar!

Våra sängbord kommer från Allinwood.

Vi har ca 2,70 i takhöjd.

Jag vet tyvärr inte var ljusslingorna vi har kommer ifrån.

Svar på frågor om mig:

Vad som finns i min sminkväska är följande ( i ordningen först det viktigaste:): Concealer, Solpuder, Varmt rosa Läppglans, mörkbrun ögonpenna, foundation, rosig rouge, svart mascara, brun ögonskugga och en ljus lite glittrig highlighter. De märken jag använder är Face Stockholm. Make up store och Smashbox.

Jag jobbar inte med kläder och inte med inredning men skulle hemskt gärna vilja! Håller just nu på med ett ”hemligt projekt” som innehåller de krativa bitar jag älskar och helst av allt vill syssla med. Bea börjar dagis nån gång i höst och då är min tanke att jag ska satsa helhjärtat på att få vara verksam inom mina stora intressen inredning/styling/illustration. Tidigare har jag studerat och jabbat med administrativa uppgifter på olika företag. Har haft möjligheten och förmånen att vara hemma och mammaledig läänge med mina små skatter och det är verkligen något jag älskat och uppskattat! När det gäller H:s yrke så har han en chefposition inom banksektorn.

Jag är 37 år och 169,5 cm lång(viktigt med den där halva centimetern;).

Jag hinner i n t e med allt! Att pyssla hemma och i trädgården är ett rent nöje så det går av bara farten. Ha kul med barnen och baka + laga mat är något jag älskar! När det gäller mode så  finns det massa bra modebutiker på nätet tex Redhe of Sweden och Milk and Honey där det går snabbt att klicka hem snygga plagg (hatar faktiskt att springa ut och in i  provhytter). Men… det som stryks i kalendern är det som inte syns hemma hos oss;) Dvs i skåp, lådor och garderober är det fullständigt kaos! Vi har gott om förvaringsutrymmen tex två ”Walk in” i sovrummet men det hjälps inte. Gillar verkligen inte att stryka, vika tvätt osv och vår tvättstuga i källaren är stor men i behov av renovering och det gör ju inte saken roligare.
Så – nu vet ni min akilleshäl när det gäller ordning!:)

Högst på min önskelista just nu gällande inredning står 6 st Eames Plastic Chair från Vitra till matsalen.

Min kamera är en Nikon D60.

Mina nya örhängen fån Creative Lounge är ca 12 mm.

”Bodyblingen” har jag köpt i netbutiken Vivamondo och den kostade ca 400kr.

Mitt drömbadrum är stort, ljust med vita väggar av fasat vitt kakel, marmorgolv och bänk, stoora speglar med svarta Bestlite lampor på sidorna, Vita stora blanka lådor för förvaring med svarta läderhandtag från Tine K. Ett stort modernt badkar och en stor dubbeldusch med glasörr skulle finnas. Blanka moderna blandare och kromade detaljer. Lite ”gammaldags läkarmottagning blandat med lyxhotel blandat med kolonialkänsla”:)

Det var det! Som sagt de resterande svaren kommer imorgon.

Sov så sött!

.

Rekommenderade inlägg