STORA SAKER PÅ GÅNG

.

Morgonens jag som jag ser ut just nu! (Snart blir profilen en annan minsann) Lovely Knit från Odd Molly och pärlörhängen från Creative Lounge.
Godmorgon Torsdag!

Mår ni bra? Det gör jag! (Trots att jag vaknade med jobbig allergi – måste vara påskriset. Det måste tyvärr ut nuu!).

Men jag är även lite spänd och väldigt förvätansfull idag… Var hos doktorn i förrgår för en sista genomgång av det som komma skall hihi…ska ju gifta mig och vill korrigera det som små bebisar ändrar på kroppen…..vill ju vara finare än någonsin….så några ”delar” som är B på min kropp ska nämligen nästa vecka äntligen bli E! Jippie! Äntligen! (Ojojoj, kan knappt bärga mig fast jag är lite orolig också så klart inför komplikationer. Bara de inte blir för stora och inte gör föör ont! )

Nu ska Flisan och jag göra oss klara för dagis!
Vi ses!
.

Rekommenderade inlägg