LÅÅNGFREDAG NU & DÅ

.

Påskglad P som ”jazzade” till Melody Gardot igår under middagsfixet! (Förevigad av H 🙂

Hej Långfredag!

Är ni hemma i påsk? Det är vi och vi är just nu ”lilla familjen” (Trulle och Flisan firar påsk med pappa). Först funderade vi på att åka till Sälen, till goda vänner som bjöd dit oss, men vi kände att denna långhelg ska vi bara ta det lungt och även hinna göra en del ”to dos” både här hemma + sånt som är kvar när det gäller bröllopet. (Har tex inte beställt brudbukett än. Hjälp, tänk om ingen har tid att göra en den 8:e???)

Förra påskafton/påskdagen tillbringade vi på Selma Lagerlöfs spa i Sunne och det var så otroligt härligt. Barnen njöt av badet och jag njöt av lyxiga behandlingar (uppskattade det verkligen då, när Bea bara var 2 månader och kroppen fortfarande inte riktigt var tillbaka ”ifas”) Detta Spa  i Sunne är ett jag verkligen rekommenderar till barnfamiljer, jättefint bad och mycket trevlig personal har de där.

Påskkärring och påskgubbe a la 2009!
(Trulle har på sig min gamla ridkavaj på kortet, som jag hade när jag tävlade med min ponny när jag var liten. Mamma och pappa köpte den åt mig på Harrods i London och jag minns att jag blev så himla glad över den!)

Liiten ”påskbebis” för exakt ett år sen!

Kommer ni ihåg, ni som är jämngamla, hur tråkiga långfredagarna var när man var liten? Allt var verkligen stängt! Varken Ica eller tex macken var öppen och de visade bara högmässor och andra dystra program på tv:n. Man hade inte fått sitt påskggodis än, så det kunde man inte frossa i, och man fick helst inte ringa kompisar för att leka. Det fanns typ inget alls att göra. Långfredagen var verkligen lååång på den tiden! Inte som nu, då de visar tex uberroliga  Solsidan  på tv i kväll!

Nej, nu måste jag verkligen sätta mig och skriva en bunt jätteviktiga mail!

Ha en mysig dag!

.

Rekommenderade inlägg