GLAD PÅSKAFTON!

..

Påskägg fyllda med härlig choklad (älskar choklad!) och en ny påsktupp från Bruka.
Godmorgon Påskafton!
Solen strålar in genom fönstrerna – underbart! Idag är vi bortbjudna på påsklunch men innan dess täkte jag att jag ska hinna springa, städa bort gamla grenar i trädgården och ta fram alla cyklar och trädgårdsbänkar ur garaget. Mao, dags att ta tag i dagen!

Söta kycklingar på svarta  påskägg från Nordik.
Det finns en så rar norsk bloggerska, Line, som brukar lämna gulliga kommentarer hos mig. När Bea blev sjuk i Vattkoppor skickade hon dessa fina änglavingar till henne och en söt hälsning. (Tack igen snällaste Line!)
Nu hänger vingarna på hennes dörr uppe på hallen (Visst är Eiffeltornet från Ikea häftig! Den 14:e maj ser jag tornet på riktigt istället, då vi ska till Paris på min brors bröllop!)
Vår hall från andra hållet.
Idag vill jag även önska min bror världens skönaste dag  på Gotland, för han fyller 40 år idag!
(STORT GRATTIS KÄRA STOREBROR!)

En riktigt Glad påskafton önskar jag er alla!

.

.

Rekommenderade inlägg