JUST NU

.

.
.

Ooops! Måste Bara visa denna typiska ”Just nu bild” hemma från oss! Kolla på Flisans min när Bea faller! (Hon gjorde inte illa sig även om det ser ut så). Jag tänkte ta en bild för Bea har nu äntligen börjat att ta försiktiga små små steg here hemma, Lilla Skatten …
Halloj!

Vilken underbart Skön Dag det har varit idag! Jag har varit utomhus ända fram till nu och hunnit med både massa trädgårdsfix, löprunda (fast jag fick ont i knät, ajajaj inte bra) och lite skön solning i vårsolen.

Snart ska jag skynda ut i solen igen för att promenera ner på stan för lite roligt girltalk och fika med min vän H.

Har har jag suttit och njutit av solen idag! Underbart! (Ser kanske inte så varmt och vårigt ut i vår trädgård än men det var det faktiskt!:) Det enda som  ”störde min ro” nar Bea sov middag var att jag satt och kisade upp mot  det nu fula trärena altanräcket. Det kommer inte bli skönt vitt förrän till slutet av sommaren pga  impregneringen.
Såå länge måste jag stå ut!:)

Här vid vår  entré vill jag att vi har en ny utegrupp i sommar. (Vår gamla från Ikea har verkligen gjort sitt)

Högst upp på önskelistan står A2 stolarna + bord fran Grythyttan!
Så klassiska och så fina(och så sköna med det där ”gunget” i stolen)

Oj nu måste jag visst speeda på! Tänkte hinna titta på några nya fina ljusa vårjeans också. (Är det någon som har tips om en riktigt fin rak model som gör det bästa av ”the behind” så tipsa gärna!:)

Vi SES!

.

Rekommenderade inlägg