THINGS TO DO

..

Härlig turkos inspiration från mycket fina bröllopssidan Green Wedding Shoes.
Tjingeling alla härliga!
Idag så är det en hel del bröllop ”to do´s” som betas av i rask takt1 Om en liten stund ska vi gå till guldsmeden och göra en check  om det måste göras en sista liten justering av min vigselring. (Håller tummarna att den blev fin!:)
Det är samma guldsmed som gjorde min förlovningring och den tycker jag ju så mycket om. Så förhoppningen är ju att nästa blir minst lika fin! Spännande spännande…
Underbara ringar från juvelfirman nr uno, Tiffanys.(Är man framförallt amerikanska och ens blivande äkta man kommer med just en turkos liten ask så kan man vara ganska säker på att den innhåller något riktigt riktigt fint! Tiffanys juvelaskar är just riktigt turkosa.)
Det här med förlovningsringar och vigselringar är ju ett helt kapitel för sig. Stenens färg, karat, klarhet och slipning är alla så klart viktiga detaljer. Ju gulare en diamant är desto mindre värdefull är den. Nästan blåvita stenar utan några inneslutningar alls ska visst vara de allra allra finaste!

Alldeles nyss i soffan – Nya Elle med finfint bröllopsspecial (jag behöver lite brudhårinspiration!) + After Eight. Mmmm.

Nu måste jag hinna ringa pastorsexpeditionen innan jag går ut!
Hurry Hurry…
Ha en skön eftermiddag!

.

Uppdatering: En önskan till dig ”Anonym” som bor i Halmstadtrakten med Ipnr 85.24.129.77 Var så snäll och sluta skriv en massa kommentarer med information som du så väl vet att jag inte vill lämna ut. Vänligen respektera detta!
.

Rekommenderade inlägg