NYTT FRÅN MAILEG I BEAS RUM

.
.

Maileghyllan!
Tjing!
Måste ju bara visa de nya sötsakerna som från Maileg som Bea precis har fått!  Beställde hem ett ”litet gäng vänner” från den riktigt mysiga nätbutiken Flitiga Fredrika.
Jag tycker att de är så otroligt charmiga dessa långsmala kaniner!

”Maileghyllan” i BabyB:s rum. Nytt är de små flickkaninerna, prinsessan, sängen och köksmöblerna (har även beställt en liten  ursöt träspis som kommer passa till). Allt från Flitiga Fredrika. De söta väskorna kommer från Farmhouse och bokstäverna är från Sprall i Stockholm.
Än så länge får de nya minimöblerna stå ”lite högt” för Bea är just nu inne i ”gnaga på allt + sen slänga stenhårt i golvet perioden”:)
Nu blir det middagsfix: Grillad fläskfile, Halloumi (älskar denna ost!), Tsatsiki och sallad. Detta är nog min ”favoritgrek” som återkommer  mycket regelbundet under sommarhalvåret, för det är ju så otroligt gott!
Ha en mysig kväll!
.

Rekommenderade inlägg