JAG – EN BRIDEZILLA?

..
.
,

Bridezillan – strax innan kvällsturen i spåret. Löpartröja från Nike.
God Kväll!
Ursäkta, alla fina bloggisar, för detta sena trista inlägg idag! Mycket kretsar just nu kring ”en mycket viktigt händelse” som sker nästa helg! Det är ju bara en och en halv vecka kvar till bröllopet och ja, det får ju ”bli som det blir” nu liksom. Allt är ju redan färdigbokat, avstämt och utvalt. Inga mer kort, färger, blommor osv som måste väljas ut och det känns faktiskt ganska skönt att det är för sent att ”ångra sig” nu när det gäller detaljerna. (Jag är nämligen mästare på att ändra mig och komma på nya grejer och säga ”kanske om vi gör så här istället älskling”… Stackars H som har behövt lyssna på detta ”tjöt” i flera månader nu!:)
Om jag känner mig stressad och pirrig inför nästa helg? Jajamensan! Men huvudsaken är ju faktiskt att vi får gifta oss, sen får vi ju bara skratta åt allt som ev. kan gå fel!
Vi ska ha roligt på vår Bröllopsdag – det är det viktigaste!
Nu blir det slappa framför tv:n med en stor påse Cashewnötter.
Vi ses imorgon!
KRAM 
. 
Psst, Jag vill tacka, av hela mitt hjärta, alla ni söta fina tjejer som gett mig råd, tips, mail, bilder osv under den här ”bröllopstiden” på bloggen. Er ”input” och bröllopserfarenheter har varit helt fantastisk att ha som guide och inspiration! Puss på er:)

.

Rekommenderade inlägg