FÖRSTA MAJ VÄLKOMMEN


.
.

.Många viktiga samtal angående bröllopet betades av i rask takt igår. Gårdagens ”nyfrissade jag” hade: tunika Odd Molly, jeans Acne och armband från Creative Lounge. Någon har undrat om almanackan på väggen brevid mig och jag kan berätta att den har jag gjort själv faktiskt!:)(Det var så skönt igår att vi kunde ha köksfönstret öppet hela kvällen = mysig vårkänsla!) 
Första Maj Välkommen!
Har ni sovit gott efter gårdagens valborgsfirande?? Här hemma hade vi bestämt att ha en stilla skön Valborg, bara ”lilla familjen”, så vi åt riktig god grillad mat och drack gott rött till och bara laddade inför nästa helg…
Var ju också hos frissan igår, men blev tyvärr inte helt nöjd då färgen blev fel (visst är det lite surt är sånt händer!)så det blir att gå tillbaka på måndag igen. Det innebär att barnvakt måste ordnas i g e n. Hmmm. Hoppas verkligen att det blir som jag har tänkt mig då, för sen finns det inte mycket tid kvar till att bli ”brudfin” i håret!
”Nyfriserad och inte nöjd :(”
.
Nu blir det åter en morgontur ut i spåret!
Ha en fin Första Maj!

.

(Maj – min favvomånad! Om 7 dagar gifter vi oss, om tio dagar fyller jag år, om 13 dagar är det min brors bröllop i Paris och om 17 dagar åker vi på Honeymoon! Yiehaa!:)

KRAM

.K

Rekommenderade inlägg