HEJ VALBORG!

.

Underbart sommarstugekök från Hus &Hem!

Hej Valborg!
.
Sista April står det i almanackan idag! Tänk vad tiden flyger fram egentligen!! Alldeles nyss åkte jag väl pulka med skatterna? Underbart är det hur som helst, att det är nu är vååår och att solen skiner och det börjar bli så fint grönt ute!

.

Hittade ett så otroligt fint reportage hos Hus & Hem idag. Dessa bilder, från en sommarstuga i Skillinge Österlen, gör mig på strålande humör och får mig att längta massor efter sommaren och huset på Gotland!!
Skillingehuset är ett gammalt Kaptenshus från 1800-talet och bara på 90 kvm.
Ljust, fint och med underbara målade gamla golv – jag gillar!
Så enkelt och så vackert! (Vem vill inte ha en sån här sommarstuga på Österlen?)

Flickrummet som också har fått tuffa blockrandiga textilier i svart/vitt. (Dessa kommer från Ikea eller hur? Tror nog jag måste köpa på mig ett gäng till våra utemöbler, om de finns kvar vill säga..)
Vilsamt! (Älskar att ha fårskinn vid sängen. Så skönt att sätta ner tassarna på när man vaknar.)

Snygga matsalen för sommargästerna.

Gården funkar den också:)
Hoppas ni blir på lika bra humör som jag av dessa ljuvliga sommarstugebilder!:) Nu måste  jag sätta fart här, har massor att göra idag och det första på listan är frisörbesök om, ooops, 1 timme!!! (Sitter fortfarande vid frukostbordet i pyjamasen) Hurry hurry!
Ha en alldeles underbar Valborg Alla!!! 

.Vi s

Rekommenderade inlägg