NYGIFT & MYCKET MYCKET LYCKLIG!!!


.

Min vigselring sitter nu där den ska!:)
God Kväll Alla Underbara!
Tusen Tack bloggisar för alla era hälsingar!!!!! Ni är så fina och så fantastiskt snälla att jag blir alldeles varm inombords.
Har precis kommit hem efter ett par helt magiska dygn och tittar in för att säga att jag nog just nu är den lyckligaste ”lilla frugan” i hela universum!:) Visar er lite pics från helgen som var, väntar att få flera…


 
Idag i vår mysiga svit på Hotel Diplomat! Vad jag har på min arm? Min otroligt fina morgongåva –  bagen Alexa från Mulberry.

Igår i brudloungen hos frisören Corinne and Friends på Sturegallerian i Stockholm. Jag och min vän H hade hur mysigt som helst och blev bjudna bubbel och härliga godsaker medans vi blev fixade innan bröllopet.
Jag som blivande brud! Ojojo,j vad jag hade fjärilar i magen här:)

Smikad och frissad sitter jag och väntar på H hos Corinne & Friends…
 

Jag och min älskade nyblivna man på vår chartrade Djurgårdsfärja, på väg tillbaka mot Hotel Diplomat efter bröllopsmottagningen på Värdshuset Ulla Winbladh. (Oh yes, vad jag var glad över att ha min ”lilla fuskis”  från Juicy Couture denna kalla regniga majdag för brr, vad kallt det var!)

Just nu känns soffan, en bra film och en skål med godis fantastiskt lockande. Samtidigt som jag svävar på små rosa moln och är alldeles speedad så är jag också såå pumsig så nu är det seriös ”nedvarvning” som gäller!
Jag önskar er alla en riktigt Mysig Kväll så ses vi!
Massa Kramar
P.B
.

Rekommenderade inlägg