CREME VITT GULD & SVART


.
.
.

Singing in the rain! Nygifta och såå lyckliga!!! Foto: Diana Westöö
.
God Eftermiddag Raringar!
.
Oj vad jag har känt mig risig idag! Magsjuk och eländig hela natten och såå trött hela dagen… Kikar ändå in för att bjuda er på lite fler bilder från i lördags!:)
.
Näbben Flisan framme på altarringen! Hennes sidenklänning kommer från Sally Membery London, kofta Sara Louise och svart skinnskor Vincent.  I handen: en liten minivariant av min brudbukett. Ovanför till höger skymtar min bukett med svagt aprikosa och cremefärgade rosor, creme/guld färgade band och fjädrar. Båda buketterna är gjorda av de otroligt duktiga floristen/dekoratörerna Downey & Belleville!

Här har vi precis kommit ut från kyrkan och får underbart doftande rosblad kastade över oss! (Kyrkan för vår vigsel var vackra Hedvig Eleonora kyrka vid Östermalmstorg Stockholm.)
.
”Vår” supersnygga Rolls Royce väntade på oss utanför kyrkan! I den bar det sen av för fotografering på bla Hotel Diplomat och sen efter det vidare till Djurgården.
Honey och jag i regnet på väg in till våra underbara gäster som väntade inne på på Ulla Winbladh. (Tusen Tack alla för att ni ville vara med och förgylla vår bröllopsdag!!!)
Här på kaffebordet ser man en liten del av den fantastiska dekor i svart/creme/guld/vitt som fanns på restaurangen gjord av Downey/Belleville. (Ska försöka få fram fler bilder, det var såå fint! Downey hade dessutom fixat massor med härlig gammeldags jazzmusik som den här som spelade i bakgrunden. Allt för att skapa rätt stämning!  ) Plakatet med ”vår bröllopsdesign” kommer från Calligraphen, som även gjorde våra menykort, inbjudningskort, vigselprogram etc.
Vackra dukningen!
En liten fundersam Beabus smaskar smörgås i sin söta näbbklänning från Escada.

Till bords i den vackra glaspaviljongen dekorerad med svart och vitt! Det jag kände att vi bara måste ha på vår bröllopsmottagning var riktigt stora vita ballonger och det blev verkligen superhäftigt! Varje ballong var fastsatt med ett vackert svart sidenband med bordssiffran synlig på ett svart kort. Blommorna som stod på borden var bla vita anemoner och pioner.
Hihi. Jag och min ”minst sagt” uppspelta 6-åring!:)
(Vart tog förresten den fina rosetten Flisan hade i håret vägen?)
Vi hade som sagt chartrat en Djurgårdsfärga som tog vår gäster fram och tillbaka till Nybrokajen. På den serverades det generöst med gott bubbel och efter ankomsten gick vi snabbt över gatan till Hotel Diplomat för att inta goda drinkar med våra allra bästa vänner i Cocktailbaren. Det var så himla kul!
Nu ska jag försöka piggna till lite för skatterna förväntar sig en riktigt happy mamma till middagen ikväll. Varför då kanske ni undrar? Jo det är så att den nygifta bloggerskan fyller 38 år idag! Hurra för mig!:)
Ha nu en riktigt fin majkväll och åter igen; STORT TACK för alla underbara kommentarer ni lämnar! Jag blir så glad!!!
STOR KRAM
.
.

Rekommenderade inlägg