JE SUIS UN FESTIS!

.

Jag igår klockan 14.10 vid Eiffeltornet i ett magiskt och soligt Paris! Dagens var: jeans Acne, tröja Sisters, nya boots köpta på Scorett och väska Mulberry.
Tjingeling!

 

Nu är jag åter tillbaka i Småstaden för en ”mellanlandning” och för att packa om väskan. Ur med high heels och partyklänning och i med sköna beachklänningar och sandaler! Imorgon går nämligen planet tidigt tidigt och destinationen är, som ni kanske redan vet, Västindien. L ä n g t a r!!:)

Dagarna i Paris gick verkligen superfort och här kommer de i form av bilder!:)

Kl 12.25: Checkning av hotelrummet som var supersnyggt. Blus Odd Molly och ”favvissommarjeansen” som har hängt med läänge och kommer från Acne.

Kl 14.30 i ett regnigt Paris. Ska precis gå in på en tjusig Coiffeur och tvätta + föna håret. (Varför är sånt så dyrt i Sverige?? I Paris kostade det bara 350 kr och frisören höll på i över en timme med både massage + inpackning =lyxigt!)

Kl 16.00: Håret är fix och partyklänningen från Tiger är på för nu ska vi  på bröllop!
Kl 17.30 vid Svenska kyrkan i Paris!
Kl 17.35: Det nygifta och lyckliga brudparet! Hipp hipp hurra för er!!!
Kl 17.45: La Familia i Svenska kyrkans lokaler. Från vänster; pappa, jag, min svägerska, min mamma och min lillebror.
Kl 18.45: Fotografering av det vackra brudparet i regnet vid Troccadero!

 

Kl 18.47. Glad lillasyster glädjs åt sin storebrors fina dag! Jacka Juicy Coture, klänning Tiger och heels från Oscar de la Renta(samma som jag hade på mitt eget bröllop bara 5 dagar tidigare!)
Kl 19.15 kom vi till retaurangen Cafe la jatte som ligger på en ö i floden Seine. Denna restarang är vårt absoluta ”stamställe” i Paris. Pappa och mamma tog oss dit första gången 1988 och sen dess har vi alla varit här massor med ggr. Jättegod mat och mycket mysig och häftig miljö! (det hänger tex ett stort dinosuarieskelett i taket; bara en sån sak!:)
Kl 20.45: Nygifta på bröllopsmiddag!

Kl 22.00:Hihi, svägerskor som gör ”snyggis miner”!:)

Kl 24.00 Bruden med vänninor högst upp i Panaromicbaren på hotel Cocorde la Fayette dit vi åkte för att dricka goda drinkar efter middagen.
Kl 24.40 på La Fayette! Älskade verkligen min sköna hallonrosa Tigerklänning med alla volangerna och den sneda uringningen. Ett tips om du är ute efter en liten klänning till sommarfesten!
Nu ska jag som sagt ta tag i packning och allt annat som måste fixas när man reser med en liten Beabus (Blöjjor, vätskersättning, välling på tetra, solskydd etc etc) medans jag bla lyssnar på den här låten! Jag vet inte än om jag kommer kunna blogga något från vår Honeymoon, hur uppkoppling och annat funkar. Jag önskar er alla hur som helst riktigt fina majdagar och till er norska läsare en härlig 17:e maj imorgon så får vi ses när jag är ”back online” nästa gång!
Ha det bäst vänner!
KÄRLEK
P

 

 

 

Rekommenderade inlägg