GREETINGS FROM PARADISE

.
.

Jag och min minsta lilla sessa på vår paradisstrand på Aruba idag!
Ääääntligen!!!
Hallå alla söta bloggisar! Här kommer en hälsning från en idag mycket lycklig bloggerska!:) Jag, Beabus och min ”nyblivna man” (haha, det är ju så festligt att skriva så 😉 befinner oss just nu i Västindien och bara njuter av allt som Aruba har att erbjuda. Men det var inte heeelt lätt att komma hit till detta paradis visade det sig. Om ni kanske undrar varför så kan jag berätta att det var något så irriterande som ett förbaskat ASKMOLN från någon skräpvulkan som verkligen ställde till det, även för oss!
Vi hade helt glömt bort allt vad askmoln heter i bröllopsyran och det hade ju inte riktigt varit lika hett stoff på nyheterna senaste dygnen heller. Så gissa om vi blev paffa när detta moln helt plötsligt befann sig över Amsterdam och bara där, när vi skulle flyga dit för byte till Aruba i måndags!!! Ingen annanstans, bara över Amsterdam. Grrr. Vårt flygbolag kollade olika alternativvägar (efter typ 2 timmars köande) och fann det enkla svaret att vi kunde ju få flyga på torsdag istället!? Minst sagt bedrövade slog vi oss ner på ett fik på Arlanda när svärfar(tidigare chef på SAS och alltså duktig på ”flygvägar”) ringde och berättade att det fanns en väg över USA till Aruba! Chicagoplanet vi då måste med skulle lyfta om typ en 1/2 timma! Jippie, nu skulle vi trots allt få åka på vår honeymoon!!! (Tusen Tack snällaste K för hjälpen!:) 
Glad, helt ovetande, bloggerska står vid incheckningen i Chicago och tror att vi snart ska flyga vidare till Miami… Dagens var: mysig tunika, Malene Birger.
Efter en helt perfekt flight med SAS till Chicago, där Bea var helt otrolig snäll och bara sov och personalen supegullig, var vi på riktigt gott humör igen. (Vi fick tex tårta och champange under flighten när de hörde att vi gift oss, fast vi inte ens satt i 1:a klass! Tack bästa flygbolaget!!) Men det varade inte såå länge för när vi skulle checka in på Miamiflyet fick vi veta att flygmaskinen var sönder! Ni får sova kvar i Chicago inatt, var beskedet vi fick…
Liten Beabus på  Hilton i Chicago.
Så vi checkade in på Hilton istället, jättjättetrötta efter låång flygning och väntan, kl 16.00 lokal tid. Beställde sen upp massor med flottig amerikansk mat och tittade på baseball på en amerikansk enormt stor tv i ett mycket amerikanskt enormt stort hotelrum innan vi slocknade…
Snart bär det av till Miami! Glad och pigg P igen på O´hareflygplatsen i Chicago med latte från Starbucks i händerna. Dagens var kofta Malene Birger (flera år gammal), klänning Sisters och leggings Vero Moda.
Äntligen framme på hotellet! BabyB i vår mysiga svit på Bucuti Beach Hotel Aruba (Ja, vi har två(!) kingsizesängar:)
Utsikten från vår balkong i morse var inte helt fel:) Stranden vid hotellet är heelt fantastisk…
”Du kryper åt fel håll Bea”! Sanden på vår strand är så fin och alldeles alldeles kritvit
Duktiga duktiga Beabus, som fick resa alldeles för länge, i sköna rosa badbyxor från HM.
Så nu är vi alltså på plats, ett dygn försenade , och har det som sagt helt fantastiskt. Nu ska vi bara njuta dagarna och äta massor med god mat. Ikväll blir det Seafood av något slag, en specialitet här på Aruba!
Massor med soliga varma kramar till er!

P

.

.

Rekommenderade inlägg