DIREKT FRÅN KARIBIEN

.

I’m in heaven!:) Jag och Beabus på hotellets fantastiska restaurang. Kvällens var en ny  skön ”catsuit” från HM och sandaler Friis & Co. Bea chillar i sin Mountain Buggy, som verkligen är helt super att ha med sig överallt. Tar liten plats men klarar ändå av att köra genom tex sand…

Tjingeling!

 5.45 visar klockan här och jag är hur pigg som helst! Resten av ”lilla familjen” sover så sött och då är det ju tur att nya  lilla lapen är med, som jag fick födelesdagspresent, så jag kan blogga med er istället!:)

Gårdagskvällens seafood vad en helt otrolig smakupplevelse. Jätteräkor tillagade på karibiskt vis med bla chili och grädde. Såå fantastiskt gott! Jag har alltid varit väldigt glad i mat och reseupplevelser består till en stor del av just smaker tycker jag. Dessa västindiska räkor hamnar på top 10 direkt!  Sen var det ju inte heller minus att restaurangen, som tillhör hotellet, ligger på beachen och är supersnygg och romantisk, att personalen är urgullig och bla gick runt med vagnen när vi åt så att Bea skulle sova, att de bla spelade den här musiken, att det var typ 28 grader och att jag hade det bästa sällskapet nämligen ”The one and only” Mr H!:) 

Nej nu ska jag nog försöka slumra lite, innan denna dag 
kickar igång på riktigt…

Ha en riktigt fin torsdag kära bloggisar!

KRAM

.

Rekommenderade inlägg