HONEYMOON

.

Hurrey – Jag är ju på honeymoon med mannen i mitt liv!:)

Hej Pingsthelg!

Gårdagen var riktigt skön och började med några timmar vid poolen, sen hemmalagad smaskig carbonara uppe i vårt lilla kök till lunch, en lång siesta och efter den en tripp in till huvustaden på Aruba; Oranjestad. En mycket märklig liten stad faktiskt om ni frågar mig. Full av mycket tjusiga märkesbutiker som bla Gucci, Louis Vuitton, Bvlgari etc blandat med billiga fastfoodrestauranger och kasinon kryddat med lite västindisk ”laidback” stämning, pastellfärgade hus som hämtade från Grönalund, holländska souvenirbutiker och fiskebåtar!

Chockad Beabus i hotellets nästan iskalla frukostmatsal!:) (Det pendlar verkligen mellan tokvarmt – iskallt när man kommer in i de mycket airkonditionerade rummen här på hotellet)

Ny korallfärgad bikini från Twilfit med gulddetaljer invigdes idag. ”Kattmammamagen” (jag och en vän brukar skoja om att efter att vi fått våra skatter så hänger magen när man står på alla fyra likadant som magen på kattmammorna i stallet, där vi hängde när vi var små hihi) har burit 3 älskade små skatter och jag är stolt över den som den är. Den har ju faktiskt skapat liv!

Poolhäng i paradiset med Beabus på stora sköna divaner!

Duschad och klar för en tur in till staden. Maxiklänningen är från Malene Birger hemklickad hos Redhe of Sweden, flätat skärp från MQ och min väska kommer från Mullberry.

Inne på den mycket stora och läckra Ralph Laurenbutiken i Oranjestad där interiören helt gick i passande kolonialstil med mörka möbler, ljusblå väggar och vita golv…

Mitt inköp på Ralph Lauren – nya sköldpaddsfärgade solisar!

,
Bea och jag gör en skön svalkande glasspaus på favoriten Häagen-dazs!

Denna otroliga vy mötte oss när vi återvände till hotellets restaurang på kvällen! Kan det bli mysigare???
Kvällen avslutades i loungen efter en, åter igen, helt fantastisk middag på hotellets restaurang: The pirates Nest. I handen håller jag ett av mina semestermåsten – Iskall Pina Colada! Mmmmm:)
Nu är det åter morgon (jag är fortfarande fantastiskt morgonpigg så det passar ju perfekt att blogga när de andra sover!) och det är bara att hoppa i bikinin och sen ut och slänga sig i de härliga vågorna här utanför!:)
Njut dagen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg