HIGH RISE VS LOW RISE

.

.

How you doing??? Coola BabyB i vår svit i pappas solisar och Liberos ”fotbollskollektion”:)

Hello Sweeties!
Här på Aruba är det Good Morning och vi ska snart gå ner till den dignande frukostrestaurangen igen:)

Lekte lite med kameran igår på morgonen och tog bla denna bild på ett solparasoll av strå på ”vår strand”!
Gårdagen tillbringades först på beachen med bad och sol och sen på High Rise. Vår milslånga Eagle Beachstrand har både ett Low Riseområde, där vi bor med låga byggnader och bred nästan lite ödslig strand, och ett High Riseområde med superstora höga lyxhotel och en smalare mycket mer välbesökt strand. Där kryllade det av unga amerikaner i 20-25års åldern på massor av restauranger som typ Hooters, Fridays och Hard Rock café. Definitivt är High Rise inget för oss i alla fall. Vi åt middag på en ganska malplacerad, iofs supergod, italiensk restaurang och åkte sen hem igen till vår härliga lugna paradisstrand istället…
High Riseområdet med hotellen Riu, Radisson, Hilton osv osv

Beabus leker under parasollet på stranden med isbitar och vatten. Hon klarar värmen jättebra och är på ett strålande humör! Älskar dessutom att bada i havet och vill leka i vågorna heela tiden. Vår lilla ”Precious”, som den gulliga personalen kallar henne här på hotellet. (Hatt och klänning från HM.)
Vigselringarna glimmar ”nygift” fortfarande… Jag tycker så mycket om dem, de blev så fina. Gjorda av samma duktiga guldsmed i Småstaden, av vitt guld med en prinsess och en briljantslipad diamant. Var lite rädd att de skulle bli för breda (vigselringen är 9 mm bred!) för mitt finger men det går ju hur bra som helst!:) Naglarna jag gjorde dan innan bröllopet är faktiskt fortfarande helt perfekta. Jag är definitivt inte van att ha fixade naglar men är riktigt sugen på att behålla dem så här, det känns verkligen fräscht!

Yihaaw – åter en cowboy på Bucuti Beach! 😉
(När Laila Bagge var här på honeymoon med Niklas Wahlgren för ett par månader sen kunde man se på bilder i pressen att hon också softade i solen med en cowboyhatt på huvudet.  Hon är inte direkt min inspiration i övrigt, men det är praktiskt med hatt! Jag – en Copycat!:) Stråhatt Åhlens, strandväska HM och solklänning Twilfit.
Nu är det solkräm på och sen ska vi fånga dagen!
Ha en fin Söndag!
.

Rekommenderade inlägg