HET DAG

Mmmm – goda hotellfrukosten idag! Två olika sorters juicer, cappucino, lantbröd med solmogna tomater och gouda, melonskivor och annanas, grekisk youghurt med granola och färsk frukt + en omelett med bacon, lök och underbart goda tomater…Yummie!

God Kväll!

Tusen Tack för era snälla kommentarer! De värmer mig och gör mig såå glad. Underbart med alla ni gulliga tjejer som ger cred till andra tjejer, det händer inte riktigt lika ofta Irl. Vi måste bli snällare mot varandra även där (och även jag) Gör någon glad imorgon – säg något snällt till ”en syster”!:) Som bloggare får man ta en del ris men 100 ggr mer ros – helt fantastiskt!

Nya brillorna från Ralph Lauren sitter där de ska! Jag är faktiskt helt beroende av schyssta solisar då solen skiner så här starkt, annars får jag nästan huvudvärk direkt! I öronen: pärlor från Creative Lounge och i håret flätad guldfärgat hårband från HM.

.
Beabus är riktigt trött idag, kanske för det är extra hot? Här har skatten somnat efter frukosten i vår resevagn, då Swiften tyvärr har fått punka. Vi hoppas nu att snälla hotellpersonalen kan fixa den fort åt oss!
Såna här små gynnare finns det gott om på Aruba och de är överallt! Här är en på min solstol, tidigare idag landande en annan på min goda frukostsmörgås och satt där och mös…(smörgåsen fick jag naturligtvis  kasta 🙂

Vid lunchtid idag – här kommer jag med godaste drinkarna att njuta efter maten. (Söta klänningen kommer från HM, så skynda och fynda!;)
.
I vår säng alldeles nyss – jag myser med en eftermiddagstrött och nybadad Beabus.

Nu ska även jag göra som Bea och ta en skön siesta! Ikväll blir det åter en tur till High Rise, vi ska titta efter överraskningar till Trulle och Flisan…
Vi ses imorgon!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg