ETT FYND

Ooops det var visst rea på Tommy Hilfiger i Oranjestad! En påse till H, en påse till mig och en påse till Trulle blev det:)
Hallå!
Idag har det fyndats på rea minsann. 50% var det i Tommy Hilfigerbutiken och det som bla fick följa med mig hem var ett par riktigt schyssta chinos. (Funkar det med chinos hemma i Sverige även denna sommar är nu frågan? Eller är det heelt passé???)

Superfina tycker jag, i rätt beige ton…

.

Nej, jag tänker inte gå ut utan överdel men det var riktigt riktigt HOT på balkongen! På fötterna – klassiska vita tygskor från Lancoste. 

Lagom pösiga och sköna att ha på sig. Kommer matchas hemma med bla vitt linne och en fin sjal i sommar.
Dagens ”ArubaBea” inventerar sin strandväxa(innehåll = kex:) På sig har hon frottéklänning från Åhlens (Flisan har en likadan), hatt från samma ställe och flipflops + strandväska HM.

Snart är det kväll här på Aruba och Bea vaknar nog strax från sin dagliga eftermiddagssiesta. Ikväll värker mammahjärtat av saknad efter Trulle och Flisan. Mina älskade fina skatter, jag hoppas ni har det bra hos er pappa där hemma, långt långt borta från mig. (Alla ni som är separerade eller frånskilda från era barns pappor, vet vad jag pratar om. Oron och saknaden som finns där…)

SOV SÅ GOTT FINA NI!

P

.

Rekommenderade inlägg