VYKORT FRÅN BEABUS

.
.

”Den där fågeln ser hur kul som helst ut! Kanske vill den leka? Undrar om jag kanske skulle ta tag i den lite? Om jag bara var lite lite snabbare…”
Hajjå Bloggisar!
En hälsning kommer från mig BabyB idag! Det är tidig morgon på Aaaruba!
”Hmmm. Sanden på Aruba blir inte ens varm, fast det är så hett? Kan det vara för att den är så vit? Eller för att den är så finkornig kanske? Skön är den att tassa på hur som helst” (Beas klänning kommer från Mexx och Flisan har en likadan hemma)
”Mmm, fruktsallad är min absoluta favorit! Knasiga mamma kommer med både bröd och omelett heelt i onödan, det är ju detta jag vill ha! Stor gaffel ska det vara också, inte sån där liten fånig plastsked som hon brukar leverera heller.”
”Nu har det blivit kväll och jag har prinsesskameran med mig. Kan mamma fota hela tiden kan väl jag! Finns dock inget här värt att föreviga direkt tycker jag….”
”Oooowiieee! Den tog tag! Det gäller att ha tungan rätt i mun för det kan verkligen blåsa på denna ö!” (Klänning + hatt från Åhlens)
”Mammis och jag på favvorestaurangen! (Vilken tur att öns bästa låg på hotellet!) Hon har beställt något så tråkigt som en Red Snapper, när det finns godsaker som Sempers Fullkornsvälling på havre vete och råg att tillgå!”
So long mammas bloggisar. Idag ska vi flyga hem till mina älskade Trulle och Flisan som jag har saknat massor! Jag ska verkligen försöka ta det lungt i flygplanet idag, och bara sitta still och ha tråkigt. Vi får väl se hur det blir med den saken…”

”Hej då hotellet och Hej då paradiset Aruba!”
(Om ni förstorar bilden ser ni ett par som gifter sig på stranden! Detta var det 5:e beachbröllopet vi såg här nere hihi. Romantiken flödar här i Västindien!)
Ha en härlig Fredag!
KRAM
.

.

Rekommenderade inlägg