MRS JETLAG

,

Det första som åkte fram när skatterna somnat igår kväll: Nya Plaza med vårt reportage, gott vatten (är så törstig hela tiden, viktigt med vatten!) och delikat  svenskt smågodis!
Hej Sverige!
Vilken fantastisk smekmånad vi haft, honey H och jag! Aruba kan jag verkligen rekommendera till den som är sugen på en liten tripp till Västindien. Helt fantastiskt underbar ö med allt man kan önska om man önskar avkoppling, easy living, sol och bad (Ja,  och det går att njuta sol och bad utan att bli bränd eller särskilt brun hihi)

I heta Oranjestad för ett bara par dagar sen! Tiden går så fort!!! (På bilden: oversized t-shirt Vero Moda, shorts Boomerang, väska Mulberry och träskor Gul & Blå)

Men åhhh, vad det är skönt att vara hemma igen ändå!!! Hemma i Småstaden med hela flocken samlad  och med alla ”mina små lamm” hos mig. Jag har saknat så skatterna så otroligt mycket under dessa två veckor vi varit ifrån dem.

Åter väntan på ett plan vid mellanlandningen på Curacao igår. Beabus visade sig vara en liten ängel att ha med sig när man reser! Sov sig igenom den mesta flygtiden. Duktiga duktiga lilla skatt!
 Min älskling! Hemma i köket igen hjälper Flisan mig att göra omelett till frukost. (Jag har blivit liite ”hotelfrukostskadad” tror jag och önskade bara omelett till frukost idag. Annars brukar det alltid vara smoothie och rågbröd som gäller!)
För tillfället så går jag på nån slags extraenergireserv, för jag kan lova att jag har inte sovit många timmar de senaste dygnen. Det är nog den klassiska jetlagen som drabbat mig!
Just typiska symptom, enligt wikipedia, för jetlag inkluderar detta:
.
Trötthet X Yeeeeesp
.
Förvirring och yrsel X Vem är du? Vem är jag? Vad är det som luktar bränt i köket? Lalalala?

Illamående och orolig mage – Nej, faktiskt inte..

Huvudvärk X Yeeeah. Come here Treo, my little little friend..

Sömnlöshet X Vadå, jag, vadå, vaken? Vadå kl 04.33???

Irritabilitet X Skvimpel, skvimpel

Irritation X Hmprf!  Jag är väl för sjutton inte sur, jag  bara ser ut så!
 
Nu ska jag gå ut i vår trädgård och njuta men även ta tag i ogräs och annat för jösses vad det växt mycket de senaste dagarna! (Det är såå vackert just nu i vår lilla oas, här mitt i Småstaden, med alla blommande fruktträd och tulpaner. Ljuvligt!)
 
Ikväll hade vi tänkt titta på schlager men det är ju tydligen bara att hoppa nu. Stackars lilla Anna Bergendahl, måste kännas tungt för henne nu med denna enorma besvikelse som man kan läsa om i tidningarna nu när Sverige åkte ur Eurovision..
 
 
Ha en härlig Lördag!!!!

Psst, Om ni undrar hur  jag tyckte reportaget blev så tycker jag att det är helt okej faktiskt!:) Kram

 
 
.

Rekommenderade inlägg