MINA ABSOLUTA FAVORITTJEJER

Dagens Bea: Blus, kofta och hängseljeans från H & M. Dagens Flisan: Klänning H & M, kofta PoP.
HEEEJ NYA VECKA!
Mår ni bra vänner? Tiden rusar och imorgon har vi juni, sommarmånaden! Förstår ni det, juni redan??? Nu gäller det att ta vara på varje dag och njuta solsken och skapa ljuva sommarminnen hos skatterna…
Är lite nyfiken på vad ni bloggisar har för sommarplaner??? Ni vet så mycket om mig, men jag vet ju faktiskt nästan inget om er, så orättvisst!;) Berätta för mig, hur gör ni med semester, ska ni ut och resa eller vad brukar ni göra som barnen tycker om? H kommer vara ledig både juni och juli så vi får i år en låång sommar tillsammans. Trulle & Flisan är hos oss i två-veckors perioder i 3 omgångar och då kommer vi åter igen vara i sommarhuset på ljuvliga ljuvliga Gotland (lääängtar).

Systrarna hade det så mysigt nu på morgonen inne på Beas rum! Flisan är en duktig storasyster som passar sin lilla dito noga, så att hon inte råkar göra något dumt . Dessutom är hon ju en liten komiker och får verkligen Bea att klucka av skratt,kul!:)
”Systrarna Turkos” hade imorse full fart framåt uppe på övervåningen!:)
Småtjejer på väg ut på balkongen!
Yippie, solen skiner åter idag och nu ska jag, efter långt och tråkigt förmiddagsjobb vid datorn, ta och gå ut i detta härliga solsken!
KRAM PÅ ER
.

Rekommenderade inlägg