PIONER & NYTT FRÅN ELLIS CORNER

.

,

På matsalbordet just – härliga pioner i tokrosa! Love it!:)

Godmorgon världen!

Tack snälla för alla tips när det gäller macarons!!! Det var väldigt fint att en söt bloggis tipsade mig om Leila bakar på tv4 play, där hon gör just macarons. Jag glömmer alltid bort det här med Playprogram på datorn – det är ju hur bra som helst ju om man missar något!

Nu blev vi faktiskt sittandes, små sjuka skatter och jag, framför Leila bakar programmen på datorn istället och njöt av all inspiration. Så det blev faktiskt inga macarons gjorda irl igår, men en dag snart så och då ska jag visa er resultatet, jag lovar!(Trulle hade halsont och Flisan magont igår, men tyckte det var så mysigt att se alla underbara bakelser och godsaker som Leila levererade som om det var den lättaste saken i världen! Leila är absolut bäst på onyttigheter – You go girl!:)

.

Det har hamnat ett ny superfin kudde i svart/vita samlingen i Howardsoffan! Vit  linnekudde med Lyckatext känns fräsch och somrig!
Lyckakudden från fina netbutiken Ellis Corner.
Idag är skatterna friska och krya, så dagis och skola väntar!(Men snaart är det sommarlov, yippie!) Själv ska jag gå ner på stan och bla reklamera en bikini jag köpte innan Aruba, som visade sig färga av sig och det massor! Den förstörde en topp, en tunika och tre handdukar under smekmånaden. Grrr – så surt!
Vi ses!
..

Rekommenderade inlägg