I DENNA LJUVA SOMMARTID

.
.
.

Jag i mina slitna Converse på stranden imorse. Älskar havet, stranden och sommaren…
Tjingeling Söndag!
Ön bjuder på härligt sommarväder idag och vi har redan hunnit med en tur på stranden och en tur till bageriet i Rute ( igen hihi, det kommer att bli måånga turer dit i sommar:) Man måste nämligen se till att vara där redan på förmiddagen, innan alla de godaste kanelbullarna tar slut, för bageriet har verkligen blivit helt galet populärt på ett par år!(och än har inte säsongen riktigt dragit igång än)
Bea och jag på ”vår” lilla strand! (Huset ligger precis vid stranden men den är inte vår egentligen utan en allmänning, även om det känns så!:)
Beabus var sugen på havet men det är bara 13 grader och iskallt fortfarande, så hon får vänta några veckor, brrr. (Men H badade – my superhero!:)
På lilla badbryggan i morgonsolen! (Dagens slappa är: skön tröja Line of Oslo, jeansshorts Miss Sixtie, sjal Creative Lounge och urgamla Converse. Bea har hood från Gant och tights från PoP.)
Ehh, vad är det som händer här??? Galet med folk och kör från Adolf Fredriks vid bageriet idag! Kören bestod av flickor från 9:an och de sjöng så himla vackert ”En vänlig grönskas..” så att jag fick gåshud!

Dagens brödbak på Rute! Visst är det vackert!? (En Levain limpa kostar 68 (!) kr så det är inte direkt billigt att handla stenugnsbakat surdegsbröd men himmelskt smaskigt är det!)
Nu är det dags för lunch här i solskenet! Det blir örtkryddad grillad majskyckling med smörslungad färskpotatis och lättstekta gotländska trattisar med kajplöksglaze!:) (Mamma är kock idag och absolut bäst på att laga god mat!)
VI SES!
.

Rekommenderade inlägg