SO UNINTERESTED

.

Delar ur det italienska landslaget för Dolce Gabbana Underwear 2010. (Italien – Paraguay spelar tydligen ikväll. Tänker sitta med och göra H sällskap när han tittar på dessa pojkar och en boll. Men det är ju bara såå tråkigt att titta på män som spelar  fotboll! Eller kanske inte??:) 
Hallåå Alla Fotbollsänkor!
Sverige är inte ens med i denna ooolidligt tråkiga tävling som heter fotbollsvm men ändå ska våra män titta på nästan alla matcher. Jag förstår verkligen ingenting av spänningen kring detta. En boll, några spelare, en grön gräsmatta och jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Dessutom blåser hela Sydafrika i några hemska tutor så att det dessutom låter jätteilla, o a v b r u t e t! Jag har försökt att intressera mig, men det gåår bara inte att låtsas att tycka om detta spektakel. Är det någon annan ”änka” där ute som håller med???
Det som ändå är lite kul att läsa om är ”wagsen” och vad de gör och vad de har på sig. Ovan syns supersnygga programledaren Sylvie van der Vaart 32, på omslaget till spanska GQ. Hon är en holländsk fotbollsfru, gift med Rafael, som håller på att gå om Victoria Beckham som den absolut mest populära ”wagen” just nu! (Älskar hennes snygga hårfärg btw!)

 Roque Santa Cruz 28 år från Paraguay spelar också ikväll. Här kommer lite info som du kan ”dra till med” för att visa att du minsann också är ”insatt” i fotbollsvm! Here we go: Han är landets stora stjärna, spelar i Manchester United City (skrev fel lag först, haha, ni ser vilken koll jag har! Tack för påpekandet bloggis) men har dock varit mycket skadad efter en riktigt tung säsong. (sen är han ju bara såå sööt, men det behöver du kanske inte nämna hehe;)
Nu ska jag minsann ut och springa igen. Här finns det inga branta backar, så dagens personliga ”rekordförsök” är att springa 6 km på 30 minuter! Talar om hur det ”gick med den saken” imorgon:)
Ha en fin fotbollskväll!:)
KRAM

Rekommenderade inlägg