SKÖN STÄMNING, SOL, SKATTER, SOMMAR & SNAPS

.
.

Midsommardukning a la Gotland! Midsommarstången, som jag gjorde, blev som ni ser inte såå stor i år:)
Heeej Midsommardagskväll!
Har ni återhämtat er än från gårdagens midsommarfest tjejer?! Här på ön har vi haft en skön slapp dag på stranden med skatterna idag. Sen jag blev mamma är jag ju alltid ”fräsch som en nyutslagen nyponros” på midsommardagarna numera hihi! Riktigt skönt. (Jag har något litet svagt minne av att så fresch har inte alltid  mitt ”midsommardagsjag” varit! 😉

Vår goda midsommarmiddag vid huset. (Till lunch hade vi picknick med bla Sallad och Quiche vid festplatsen)
Jodå, lite av takterna sitter kvar så det blev en liten klassiker (eller två) igår!;)
MidsommarFlisan igår! Blus HM och sötaste kjolen, som matchar pionen i håret, kommer från Lucky Ellen.
Älskar, älskar, älskar mina skatter!
Kolla in de häftiga raukarna i bakgrunden! Vi var på ett ställe igår som heter Kyllaj, där vi alltid är på midsommar. Underbar stämning, skön dragspelsmusik och oootroligt vackert. (Trulle: T-shirt Ralph lauren och shorts Tommy Hilfiger) Fotograf: Flisan
Oj, nu ropar Beabus på mig från nedervåningen! Hurry hurry…
Njut lördagskvällen sköna bloggisar!
.

,

Rekommenderade inlägg