HAVE A HAPPY SUMMERDAY

.

.

.
Robyn är verkligen så cool! Kör helt igenom sitt race och går sina egna vägar med eget skivbolag och allt. You go girl! Ni har väl inte missat den här nya sköna låten med vår Megastjärna? Den går varm i min Ipod just nu…

Hej Sköna Söndag!
Ny dag och nya möjligheter! Nu får det minsann vara slut med onyttigheter och godsaker efter denna midsommarhelg för ojojoj så mycket mumsigt vi har ätit (och det bara måste man ju få göra ibland). Livet är till för att njutas! Men nu kör jag återigen GI på vardagarna, det mår ju faktiskt min kropp såå mycket bättre av:)

Ett så kallat ”Quote” (citat) som jag hittat någonstans på nätet. Detta är så sant och något jag verkligen ska försöka leva efter!

Hej hej alla bloggisar!:)
.
I morse sprang jag 5 km och det var så fint vid havet. H och Beabus cyklade med mig som sällskap (Fast jag har alltid I-poden på när jag springer, så jag är inte helt lätt att kommunicera med 😉

Rocky??? Nej, 3-barns mamma on her way!:)
På den här underbara lilla grusvägen vid havet springer jag när jag tränar här på ön…..
Nu ska vi gå ner på stranden och ”bade”. Efter det blir det god Ceasarsallad till lunch. Mums!
Jag önskar er en riktigt rolig dag!:)!


KRAM
.

Rekommenderade inlägg