RÖTT & PONTUS

..
Vallmofältet här vid huset har världens vackraste röda färg!
Hello!
Vi kom inte ända till Fårö idag utan bara till Fårösund och finfina restaurangen Fästningen by Pontus (Pontus by the Sea, Pontus! på Brunnsgatan, ja alltså den Pontus🙂 Maten var underbar (jag åt en enorm perfekt gjord Toast Skagen) och utsikten magnifik, så ni som efterlyser Gotlandstips här kommer ett: Ät gott på Gotland på Fästningen!:) 

Lady in Red och en liten tok!:) (Både Bea och jag kör med sommarklänningar från HM idag)

Här sitter jag och har precis njutit god mat och ett glas gott vitt till lunch. Mums!
Trulle på restaurangens tak!? (ja det gick alldeles utmärkt att gå upp där) Bakom honom skymtar Fårö på andra sidan sundet.

Nu ska jag ”ut och kuta”!
Ha en mysig kväll!
KRAM
Psst,  Tack för namnsdagshälsningar sötisar! Vad glad jag blir:) Det hade jag (och resten av la Familia) heelt glömt bort…
.

.

Rekommenderade inlägg