BALKONG & TERRASSINSPIRATION

.


.

LOVELY! (och ganska enkelt att åstadkomma!) Foto: Boligmagasinet
Heeej Tisdag!
Efter att ha sovit som en liten prinsessa inatt, utan ett enda av avbrott ev en liten vällingsugen Beabu,s så känner jag mig riktigt pigg för att ta tag i dagen! Lutar mot att det blir en tripp till Fårö idag för bad och sol, för vädret är ju helt galet fint.
Nu på morgonen har jag letat balkong och terrassinspiration på nätet, för det är  både jag och ju några av er bloggisar sugen på att få! Detta är vad jag fann just nu och som faller mig i smaken. Vill ha både patina och modernt, svart, grått, vitt och lite purpurfärger.  Gärna rotting, och helst äkta, det är ju så fantastiskt fint!

Vita fina nätta möbler i plåt. Bild: Sköna Hem

Svart, ljusblått och lila! Bild: Sköna Hem

Mysig hörna med måånga läckra kuddar. Bild: Sköna Hem
Läckert med äkta fina rottingmöbler. (House Doctor har några superfina som jag är sugen på) Foto: Sköna Hem
Men där är de ju!:) Bild: House Doctor

Modernt och stramt är också snyggt! Bild : Sköna Hem
Cosy! Bild: Boligmagasinet
I like a lot!:) Men där stoppade divanen utomhus? Hmmmm… Bild : Sköna Hem
Detta trädäck med lite mur och träd runt om är underbart fint. Bild: Sköna Hem
Litet charmigt stökigt utekök, det skulle jag också vilja ha på terrassen!
Ja, med en blandning av lite Marrocco, svenskt torp, avskalat modernt och lite bohemian style så blir nog balkongen/terrassen super!!!:)
Nu – ut i solen!

.

Njut dagen sweeties!!!

.

Rekommenderade inlägg