FLISAN MANNEKÄNGAR

..
.

And turn! Flisan kom förbi nu på morgonen (pappa bor något kvarter bort) och är på ett strålande humör! Lilla skatten har precis varit i Sandhamn i en vecka och nu ville hon lära mig hur man går som riktig fotomodell. Ganska bra va!?
Bon jour Fredag!!!
Veckans bästa dag idag igen! Här spelas det just nu denna glada musik på stereon (en låt som verkligen blivit en riktig favvis hos skatterna), solen strålar och alla är på sitt allra bästa sommarhumör!!!
Så här går modellerna mamma! Klänning från Pop.
Man håller handen i sidan så här, förstår du!?!
(Obs, för att inte någon nu ska tro att jag instruerar min lilla 6-åring till att ha detta ”vuxensätt” så kan jag säga att hon är så här. Jättecharmig, rolig, kaxig och full av energi och fantasi!!!)
I rabatten mot gatan just nu! Syrenträd, malört, myskmadra, silverax och stockrosen som snart slår ut och blir svart! (Jättehäftiga men eftersom dessa bara är två-åriga så måste jag plantera nya nästa vår)
Mer i samma rabatt, men lite längre bort; vallmo, prästkragar, lammöron, daggkåpor och en jättefin nästan lila ros som jag inte kan namnet på…
Nu ska jag ta Bea i vagnen och powerwalka till affären! Det finns nämligen två spännande paket som väntar på att hämtas ut där…
Jag önskar dig en alldeles strålande härlig Fredag!

Rekommenderade inlägg