BUNGALOW I TRÄDGÅRDEN

.
.
.

Uteplatsen just nu!
(Hammock, bord och lykta kommer från Plantagen)
Tjingeling!
Denna lördagsmorgon (lördag redan!?) startade med en snabb promenad runt Småstadens centrum med ett stop vid bageriet på vägen hem, för lite köp av färskt bröd till frukosten. Det är så mysigt att göra så, att handla härligt nybakt bröd på morgonen. Varför gör man inte det oftare? Rykande varma frallor skulle man ju ha varje lördagmorgon! Måste göra detta till en vana, det är ju faktiskt bara ca 500 meter till bageriet..
.

Måste visa er mina fem nya kuddfodral hemklickade från Flitiga Fredrika! Såå fina. Märket är underbara danska Bungalow och alla kuddarna jag beställde går i lavendelfärger men med olika härliga mönster.
Jag har tagit ut Anna O pläden och lagt över de tråkiga hammockdynorna som är mörkgrå. Cosy!🙂
Doftschersminen doftar helt fantastiskt ljust nu! Som ett hav av smultron ungefär:)
Är det någon som vet var man får tag på dessa klassiska blomlådor i zink? Några bloggisar har frågat och jag minns faktiskt inte var jag fick tag på min, men skulle gärna själv också ha flera…
Hoppas ni får en riktig sooolig och fin lördag vänner!
KRAM
. 

Rekommenderade inlägg